background

Pakketjes bezorgen, gewoon binnen 60 minuten

Onze koeriersoplossing zorgt voor de ultieme bezorgoptie voor retailers. Binnen 60 minuten een pakket van A naar B vervoeren zonder C02 uitstoot. In samenwerking met retailers werken we hard aan de ultieme bezorgoptie in Nederland. Je pakketje zonder problemen binnen 60 minuten na afrekenen thuisbezorgd.

Hoe werkt Packaly?

Simpel: als je als retailer een webwinkel en fysieke locatie hebt kun je met onze API al snel beginnen met verzenden naar je klanten.

1. Integreer Packaly in je webwinkel

Als retailer koppel je Packaly aan het afleverproces van jouw webwinkel. Packaly zorgt er voor dat de optie van bezorgen met ons klaar staat.

2. Bestel je producten online

Tijdens het winkelen verifieerd Packaly of je bestelling via ons kan worden bezorgd. Je kiest daarna onze bezorgoptie en wij doen de rest van het werk.

3. De bezorger haalt je bestelling op

Het systeem meld je bestelling aan en de winkel pakt de producten in. In de tussentijd gaat de bezorger naar de winkel en haalt je bestelling af.

4. De bezorger komt binnen een uur

Je bestelling is afgehaald en zit nu in de tas of bakfiets van Packaly. Je kunt de bestelling live volgen en binnen 60 minuten word het geleverd.

Ook bezorgen voor Packaly? Meld je aan!

Extreem snel bezorgen

Packaly is handig voor welke branche dan ook. Alles wat in een tas of bakfiets past kunnen we bezorgen. Een klein handje branches die we dekken.

Gebruik Packaly voor

Packaly is handig voor welke branche dan ook. Alles wat in een tas of bakfiets past kunnen we bezorgen. Een klein handje branches die we dekken.

Veel gestelde vragen

Kan iedereen zich aanmelden?

Je kunt Packaly gebruiken als webwinkel, retailer of om gewoon een pakketje te verzenden. Er zijn verschillende opties per pakket, dienst of winkel soort.

Zijn er speciale eisen voor Packaly?

Je verzending moet wel in een rugtas of op een bakfiets passen. Daarnaast is het voor webwinkels noodzakelijk om in de verzend zone gevestigd te zijn.

Wat kost het?

We hebben verschillende prijzen voor een verzending. In het dashboard zie je precies wat een verzending heeft gekost. Maar de prijs is scherper dan bij welke bezorgdienst dan ook.

Hoe snel word een pakketje geleverd?

Als je een verzending aanmeld kun je direct het pakketje klaarmaken. Onze koerier is gemiddeld binnen 15 minuten bij jouw afhaal locatie en gaat dan direct rijden.

Hoe lang tot jullie live zijn?

We zullen op 1 Juli live gaan. Je kunt je al aanmelden om bij de lancering in Utrecht direct te verzenden naar je klanten binnen 60 minuten.

Waar beginnen jullie?

We lanceren in Utrecht en gaan snel uitbreiden. Hou de website in de gaten of abboneer je op de nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

Meld je winkel aan en verzend met Packaly