background

Binnen een uur bezorgd

Online winkelen is niet meer weg te denken. De propositie 'vandaag besteld, morgen in huis' maakt de overweging om te kopen nog aantrekkelijker. Packaly biedt de optie 'Nu besteld, over 60 minuten thuisbezorgd' aan klanten, via het Packaly platform.

Winkel aanmelden >

We werken voor iedere branche

Packaly is geschikt voor heel veel branches. Je kunt met Packaly verzenden voor welke industrie dan ook. Een aantal voorbeelden:

Image

Hoe werkt Packaly?

1. Integreer Packaly in je webwinkel

Als retailer koppel je Packaly aan het afleverproces van jouw webwinkel. De consument kiest de Packaly optie als verzendmethode.

2. Producten worden online besteld

Tijdens het winkelen verifieerd Packaly of je bestelling via ons kan worden bezorgd. Je kiest daarna onze bezorgoptie en wij doen de rest.

3. De bezorger haalt je bestelling op

Het systeem meldt je bestelling aan en de winkel pakt de producten in. In de tussentijd gaat de bezorger naar de winkel en haalt de bestelling af.

4. De bezorger komt binnen een uur

Je bestelling is afgehaald en zit nu in de tas van de Packaly bezorger. Je kunt de bestelling live volgen en binnen 60 minuten wordt het geleverd.

De ultieme bezorgroute, binnen handbereik

Er gebeurt iets moois als oplossingen ook daadwerkelijk uitkomst bieden voor verbetering. Of dit nu op kleine of grote schaal is, het draagt bij aan een verbetering van de economie en leefomgeving. Met Packaly werken we constructief naar een betere leefomgeving door het verminderen en verbeteren van de C02 uitstoot en filevorming binnen steden. Met Packaly draag je bij aan een betere omgeving.

image

Minder C02 uitstoot

25% van de C02 uitstoot in de binnenstad komt door de transport sector. Vrachtwagens vol met producten die zich ook al in een stad begeven. Packaly zorgt met darkstores voor de ultieme retail oplossing en een groene verantwoordelijke manier om te verzenden.

image

Minder file vorming

Door de vele busjes in de binnenstad staan er vaak opstoppingen bij afleverlocaties. Dit zorgt voor onnodig filevorming en meer uitstoot. Packaly zorgt voor een snelle aflevering met fietskoeriers en lost de filevorming langzaam op.

image

Extreem snel verzenden

Het ultieme doel van Packaly is de snelste verzending van A naar B. Packaly werkt samen met grote retailers en kleinere bedrijven om pakketten binnen een uur van de afhaallocatie naar de drop-off locatie te vervoeren, voor de ultieme bezorgervaring.

image

Nieuwe freelance bijbanen

De werkdruk ligt hoog, algoritmes bepalen wat je moet verdienen. We hebben een applicatie, werkomgeving en community ontwikkeld welke achter je staat als rider. We staan voor een nieuwe generatie freelance werkers met een passie voor bezorgen en service.

Meld je winkel aan en verzend met Packaly