Wij zijn Packaly

Wij geloven dat de huidige manier van bezorgen achterhaald is. Daarom begonnen we Packaly, de snelste manier van verzenden.

Over Packaly

Ons team van ervaren en gemotiveerde koeriers zorgt voor een groene manier om jouw pakketje 7 dagen per week in een uur te bezorgen. Onze koeriers ademen de passie en mogelijkheden van on-demand bezorging, en zorgen dagelijks voor de kwalitieit die Packaly garandeerd.

Packaly is de grondlegger van on-demand bezorging van alles. Wij geloven dat bezorging op de volgende dag of 3 uur later te lang duurt en bieden de oplossing voor binnen een uur bezorging. Onze founders staan garant voor kwaliteit, snelheid en de community die daarbij hoort.

Meet the team

Meet our founders, the brains behind Packaly and also addicted to their laptop.Axel Dekker

CEONiels Nijhof

CTOVlad Pacala

Riders DirectorAdrik Elzing

COO

Riders: Een stabiele community

We geloven dat de koeriers op ons netwerk de ultieme bijbaan moeten hebben, maar ook betrokkenheid moeten voelen bij het bedrijf. Onze koerier staat centraal, is onderdeel van Packaly en heeft een voice.

Winkels: Verzending kan sneller en veel beter

Jij bent druk met je winkel, wij zorgen voor de bezorging. Wij zorgen voor de aflevering van je pakket, de service van logistiek en de kwaliteit die je mag verwachten bij het verzenden van een pakket, maar dan binnen een uur.