Pakketjes binnen een uur bezorgd

Packaly is de snelste, meest duurzame manier om te bezorgen. Onze riders staan garant voor de allerbeste, snelste en meest duurzame bezorgingen.

Bekijk onze oplossingen
Image

Waarom kiezen voor Packaly

Simpel: bestellen en afleveren ging nog nooit zo nauw langs elkaar. Je binnenstad binnen een uur bezorgd aan de voordeur, voor de prijs die je gewend bent.

Snelle bezorging

We bezorgen pakketjes super snel. Met de Packaly service heb je binnen 60 minuten je bestellingen bij je klanten op de stoep.

Minder C02

Packaly verzend zonder C02 uitstoot. Alle pakketten worden enkel met fietsen bezorgd, een intensief verbeteren van het milieu.

Versnel je retail formule

Retailers moeten met de trend van nu mee. Verzend pakketjes uit je retail locatie binnen no-time naar je klanten en versterk de verbinding.

background

Duurzaam bezorgen

We bieden retailers de kans om duurzaam, snel en exclusief naar hun klanten te leveren. Klanten genieten al binnen 60 minuten van de producten van je winkel.


"De ultieme manier om een klant te bemiddelen is direct, zonder vertraging en dure opties"

Gebruik Packaly voor

Packaly is geschikt voor heel veel branches. We bieden onze service aan in verschillende industrieen, hier een handje vol.

image

Geld verdienen als fietsbezorger

Binnen Packaly geloven we in een sterk team van koeriers. Koeriers staan centraal binnen onze organisatie en spelen een belangrijke rol in onze groei. We zijn dagelijks opzoek naar nieuwe riders in verschillende steden.

Gebruik je eigen fiets

Je kunt je eigen fiets gebruiken. We bieden je zelfs een verzekering aan.

Wekelijks uitbetaald

Je word wekelijks uitbetaald, zoals het hoort bij een flexibele job.

Verzekerd op weg

Packaly zorgt voor je verzekering. Een fatsoenlijke verzekering waar je wat aan hebt.

Part of the team

Binnen Packaly sta je als bezorger centraal. Want ZZP'ers horen ook bij het team.