Pakketjes verzonden binnen een uur

Een koeriersservice gemaakt om super snel en duurzaam producten te bezorgen met de kwaliteit die consumenten verwachten.

Image

Waarom Packaly?

Packaly draagt bij aan een duurzamere stad, een oplossing voor de mobiliteitsproblemen in je binnenstad maar ook het snel bezorgen van pakketjes.

Meld je winkel aan en verzend binnen een uur

background

Minder C02 uitstoot

Wist je dat een pakket bezorging gemiddeld 270 gram C02 uitstoot genereert? Verzenden met Packaly kost helemaal geen C02 uitstoot.


Samen vechten we voor een schonere planeet en maken we bezorging ook nog eens super simpel.

De voordelen op een rijtje

We hebben een waslijst aan redenen om Packaly te kiezen, maar dit zijn de belangrijkste.

image

Minder C02 uitstoot

In de binnenstad is 25% van de uitstoot van transport. Vrachtwagen vol met producten die zich ook al in een stad begeven. Packaly zorgt met darkstores voor de ultieme retail oplossing en een groene verantwoordelijke manier om te verzenden.

image

Minder file vorming

Door de vele busjes in de binnenstad staan er vaak opstoppingen bij afleverlocaties. Dit zorgt voor onnodig filevorming en meer uitstoot. Packaly zorgt voor een snelle aflevering met fietskoeriers en lost de filevorming langzaam op.

image

Extreem snel verzenden

Het ultieme doel van Packaly is de snelle verzending van A naar B. Packaly werkt samen met grote retailers en kleinere bedrijven om pakketten binnen een uur van de afhaal naar de aflever locatie te verzenden.

image

Nieuwe freelance bijbanen

De werkdruk ligt hoog, algoritmes bepalen wat je moet verdienen. Niet bij Packaly! We hebben een applicatie, werkomgeving en community gebouwd die achter jouw staat als rider. We staan voor een nieuwe generatie Gig-economy, wat hard nodig is.

Meld je winkel aan en verzend met Packaly